Tarhun otu, daha çok yemeklere tat ve aroma vermesi açısından Bayburt'ta baharat olarak sofralarda yer alıyor. Tarhunun yöresel bir lezzet olduğunu ve daha çok sofralarda tercih edildiğini söyleyen Çakmak, "Tarhun yöremizin bir baharatıdır şu anda Bayburt'ta tarhunlu lokum, tarhunlu macun, tarhun çayı, üretildi bizde yöremizin doğal ürününü neden dondurmamızda kullanmayalım diyerek bu işe giriştik" ifadelerini kullandı. Haberin devamı; www.bayburthaber.com ve “bayburthabercom” Facebook sayfasında. @bayburthabercom #bayburt ———— B A Y B U R T —— H A B E R ———— #bayburthaber #bayburt #haber #haber69 #haberbayburt #bayburtvaliligi #bayburtbelediyesi #bayburtspor #bayu #bayburtuniversitesi #bayburt69 #bayburthaberleri #belediyebaskani ————— www.bayburthaber.com ————— // Tarafsız, güncel ve güvenilir haberciliğin adresi // ——————— Bayburt’un Nabzı ———————
from Bayburt Haber http://www.facebook.com/pages/p/137647492945588
via IFTTT
via IFTTT
Yorumlar
Yorum Gönder